Appartement (met tuin) - Te Koop - ROTTERDAM

Superknus benedenhuis met tuin

 Vraagprijs
Lisbloemstraat 72 A - Hillegersberg-zuid - 3051 TT ROTTERDAM
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
ID: 80741001-462
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Woonoppervlakte (m²)
57
Bouwjaar:
1934

Aantal Woonlagen
2
Verdieping
Begane Grond
Aantal Toiletten
1
Inhoud (m³):
181,00
Nederlands
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Ben je op zoek naar een superleuk, knus appartement met een heerlijke besloten, maar wel zonnige achtertuin? Kom dan eens kijken!

De aan de voorzijde gelegen woonkamer is voorzien van een erker die zorgt voor dat echte jaren '30 gevoel. Veel lichtinval en zo'n vensterbank waar je uren in kunt zitten... Aan de achterzijde bevindt zich de keuken in een keurige hoekopstelling, met lichte kastjes, een 5 pits gasfornuis, vaatwasser, oven, en RVS afzuigkap.
Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de zonnige achtertuin. Dit is een heerlijke plek om te vertoeven!

Naast de eetkamer ligt de badkamer met douche, wastafelmeubel en opstelplaats voor de wasmachine. Vanuit de badkamer tevens toegang tot het balkon en de tuin.

Boven is de slaapkamer gelegen; een knusse kamer aan de rustige achterzijde van het pand.

Wil je dit huis een keer met eigen ogen zien om te bepalen of jij er net zulke geweldige jaren kunt doorbrengen als de huidige eigenaresse heeft gehad? Neem dan contact op voor een bezichtiging!

In 2015 heeft een funderingsonderzoek plaatsgevonden in grote delen van het Kleiwegkwartier. Voor dit bouwblok is een handhavingstermijn van de fundering van 10-15 jaar vastgesteld, met name vanwege de lage grondwaterstand. Vorig jaar heeft de gemeente de oude riolering vervangen. Deze was versleten, waardoor deze veel grondwater afvoerde. Verwacht wordt dat de rioolvervanging tot gevolg zal hebben dat de grondwaterstand stijgt en de paalkoppen onder water komen te staan. Als de paalkoppen onder water staan, vindt geen verdere aantasting van de fundering door droogstand plaats. Grondwatermonitoring met behulp van peilbuizen zal moeten uitwijzen of de stijging van de grondwaterstand, die nu reeds zichtbaar is, ook een blijvend karakter heeft.

Meer weten? Bel vooral met je vragen!

Bijzonderheden:
- CV, Remeha 2008 gasgestookt, eigendom
- Gezamenlijke opstalverzekering
- In 2011 zijn de dakpannen vervangen

Kenmerken:

Aardgas
Centrale Verwarming (CV)
Tuin
Ondanks de zorg die door de RE/MAX makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan RE/MAX niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.


Bemiddelende Makelaar
Makelaar - Remko Schrijver - RE/MAX               Totaal Makelaars (Rotterdam)

Remko Schrijver

RE/MAX Totaal Makelaars (Rotterdam)


010-4535922
Toon...
06-20115278
Toon...
010-4535920
Toon...
010-4535921
Toon...

VERSTUUR BERICHT


RE/MAX Totaal Makelaars (Rotterdam)

Straatweg 30
Hillegersberg

3051 BG ROTTERDAM

Favorieten


Laatst bekeken