Hoekwoning - Te Koop - ROTTERDAM

Een (t)huis met een goede basis

 Vraagprijs
Vasaristraat 1 - Het lage land - 3066 LE ROTTERDAM
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
ID: 80741001-499
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Woonoppervlakte (m²)
104
Perceeloppervlakte (m²):
247
Bouwjaar:
1966

Aantal Woonlagen
3
Aantal Toiletten
1
Inhoud (m³):
328,00
Nederlands
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Veel van de details die deze woning waardevol maken zijn niet met foto’s in beeld te brengen, maar tijdens een bezoek kun je zien dat er bouwkundig niets aan te merken is; in de basis is dit een solide huis waarbij goede keuzes gemaakt zijn, gericht op de toekomst. Zo zijn bijvoorbeeld de meeste ramen reeds vervangen door aluminium en kunststof kozijnen met dubbel glas. Tevens is de woning voorzien van een alarminstallatie en moderne elektra.

In 2015 is er een nieuwe keuken geplaatst en doordat deze nagenoeg niet gebruikt is, zien de kasten en apparatuur eruit alsof ze net uit de showroom komen. De keuken geeft toegang tot de extra brede tuin die op het westen ligt met een paar graden draaiing naar zuid. Een ideale ligging voor de zonaanbidder.

De doorzon woonkamer biedt mogelijkheden voor een zithoek en eetkamer. Grote raampartijen zorgen voor een fijn zicht op de tuin. De vloer is hoogwaardig parket.

Een aantal zaken zijn wel verouderd in deze woning; de badkamer en het toilet lijken sinds de nieuwbouw in 1966 niet meer aangepakt. Maar een voordeel van een woning uit deze tijd; een grotere gevelbreedte (5m90) zorgt voor veel praktische ruimte waardoor zich op de eerste etage wel 4 slaapkamers bevinden.

Zou je de zolder voorzien van dakkapellen, dan zou je daar nog eens 2 slaapkamers kunnen toevoegen. En een uitbouw aan de woonkamer zou zorgen voor een fantastische uitbreiding op je woongenot… maar dat kan altijd later nog natuurlijk!

De ligging van de wijk is super; je woont echt in een woonwijkje maar je bent altijd vlakbij uitvalswegen, metro, het Prinsenpark, het zwembad, scholen en winkelcentra als Lage Land en Oosterhof.

Samenvattend; dit is een woning die voor het grootste deel geschikt is voor de 21e eeuw, maar op een paar punten nog aangepakt dient te worden. Meer zien? Kom dan vooral kijken!

Bijzonderheden:
- Goeddeels aluminium en kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Alarminstallatie
- Groot perceel: 247 m2
- Erfpacht afgekocht t/m 2046

Kenmerken:

Aardgas
Centrale Verwarming (CV)
Tuin
Ondanks de zorg die door de RE/MAX makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan RE/MAX niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.


Bemiddelende Makelaar
Makelaar - Remko Schrijver - RE/MAX Totaal Makelaars (Rotterdam)
Remko Schrijver

Remko Schrijver

RE/MAX Totaal Makelaars (Rotterdam)


Toon...
Toon...
Toon...
Toon...

VERSTUUR BERICHT

 
Remko Schrijver

RE/MAX Totaal Makelaars (Rotterdam)

Straatweg 30
Hillegersberg

3051 BG ROTTERDAM

Favorieten


Laatst bekeken