Wat is mijn huis waard?

Wat is de marktwaarde van mijn huis of appartement? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede maar ook in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. Uw RE/MAX-makelaar biedt daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis aan. Voor het maken van een afspraak vult u het aanvraagformulier onder aan deze pagina in.

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Een waardebepaling is geen volledig taxatierapport, maar wel erg waardevol. Het geeft u direct inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Er zijn veel marktfactoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties, afwerking, dakkapellen en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook kijkt uw RE/MAX makelaar naar de markt en de toekomstverwachtingen.

De voordelen van het verkopen van uw huis met RE/MAX

De gratis waardebepaling door een RE/MAX-makelaar verplicht u tot niets. Het is handig om de marktkennis en de ervaring van de RE/MAX-makelaar te gebruiken om een goede indruk te krijgen van wat uw huis in de huidige markt zou opbrengen. Besluit u – op dat moment of op een later tijdstip - uw huis in de verkoop te zetten? Dan heeft u inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een professionele RE/MAX-makelaar en de vele voordelen van een full service makelaar. Wij komen graag naar u toe, ook ’s avonds en in het weekend!